Gezondheidscentrum

Robijnstraat

Nieuwe patiënten

Praktijk beperkt open voor nieuwe patiënten

De praktijk is open voor nieuwe patiënten die zich gevestigd hebben in de wijk met de postcode 2332.  Na het inleveren van uw formulier(en) kunt u na 2 werkdagen bellen voor het plannen van een eerst afspraak (indien nodig). We stellen een kennismakingsgesprek op prijs. Het formulier kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., afgeven bij de balie of achterlaten in de onderste brievenbus buiten.

Uw medische gegevens vragen wij daarna op bij uw vorige huisarts. Om deze te ontvangen vragen wij u om na het inleveren van uw formulieren z.s.m. aan uw huidige huisarts door te geven dat u over gaat naar onze praktijk.  

Uw dossier kunt u digitaal inzien via www.mijngezondheid.net als u inlogt met uw Digi-D. Of via de app ‘Medgemak’ op uw smartphone of tablet. Hiervoor is het van belang dat de persoonsgegevens die worden ingevuld, m.n. telefoonnummer en e-mailadres, juist worden ingevuld. Vragen hierover kunt u stellen bij de assistente.

Het inschrijfformulier moet voor elke nieuwe patiënt vanaf 16 jaar apart worden ingevuld. Kinderen onder de 16 jaar mogen bij een van de ouders worden ingevuld op het formulier.

 

Klik hier om het inschrijfformulier te downloaden.

Click here for the English version of the registration form.

Gezondheidscentrum

Robijnstraat

ROBIJNSTRAAT 2B
2332 KE LEIDEN

nhg 90 65 zorgsaam